+86-760-87808162sales@gatesea.com

o nama

Dom > ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Što jeSunwebcam?

Sunwebcam prodaje interaktivne web-kamere. Naša tehnologija daje klijentima mogućnost da daljinski pratiti uživo jobsites i istražiti incidenti sa pozvati otkrivanje alarma. Prednost Sunwebcam je kombinirati solarni sistem, 4G LTE tehnologijom sa sigurnosnih kamera, ušteda energije, rada i troška materijala.

Sunwebcam je softver za iOS, Android i PC uređaja. Našim klijentima možete posjetiti njihovu web kamere daljinski kod kuće, u uredu.


SuSunwebcam videoŽIVJETI?

-Da. Web kamera prikazuje videozapisi uživo. Kad god posjetite prikazani su uz live video kamera. Povećaju putem sporije mobilnih veza, imate mogućnost gledati video u standardna definicija i visoke definicije.


Kako to funkcionira?

Sunwebcam 4G solarne kamere se napaja Solarna energija. Naš ugrađeni 4G LTE modem automatski nazvati doma da naš Sunwebcam poslužitelj. Korisnici mogu pristupiti Sunwebcam s našim pametni telefon aplikacija ili softver za PC. Ovaj softver sučelje pruža korisniku sve alate za interakciju s kamerom.


Koje vrste dodataka su potrebne zaSunwebcamkorisnici?

Ništa. Ako aplikacija ili softver instaliran na uređaju, možete pristupiti Sunwebcam s bilo kojeg mjesta u bilo koje vrijeme kada ste na mreži.


Kakva vrsta internetske veze potrebno je na mojem mjestu kamera?

Ništa. Sunwebcam 4G solarne kamere brod sa izgrađen-in 4G LTE mobilnih modemi i automatski povezati na uslugu Sunwebcam. Postoji jedna iznimka: naša specijalnost unutarnji kamere može zahtijevati ethernet veze.


Što je obuhvaćeno jeSunwebcamsustav?

Dobit ćete kameru (baterija u), solarne ploče i nosači. Svi hardver je zaštićen pa i dostavljaju u kartonsku kutiju za smanjenje potencijalne tranzitne oštećenja.

Sunwebcam sadrži i naš Hostel usluga, pristup sve naše alate i značajke, besplatno zauvijek mediji agresivan i neograničenu podršku od naših NC.


Je vrijeme za brigu?

Ne, vanjski Sunwebcam 4G solarne kamera zahtijeva korištenje kućište koje ih štiti od elemenata. Industrijske komponente su dostupne s ekstremno topla, hladna i vlažna okolina. Samo Pronađite Sunwebcam 4G solarne kamera sa obiljem sunca kako bi se osiguralo napajanje.

Kiša, snijeg, prašina ili prljavština može akumulirati na kućište fotoaparata i ometaju pogled. To su obično samo-ispravljene s vremenom, ali možda ćete morati izbrisati na kućište objektiva području ako ga dobiva previše prljav.


Koliko dugo možete bateriju zadnja? Ako je baterija kopni ispod energije bi bilo pokrenuti postupak potreban da biste dobili sustav gore i trčanje

Sunwebcam 4G solarne kamera može zadnja oko 4 dana tijekom uzastopnih kišnih dana (iz pune prazna). Ako se baterija isprazniti noću, kamera će pokrenuti i pokrenuti automatski u vrijeme dana. Ne treba nikoga za pokretanje kamere (čak i u kišni dan, slabe solarne energije je dovoljno da probudi se kamera, ali ne može trajati dugo u noć).


Ako 4 G solarne fotoaparat je potpuno bežični, napaja Solarna i podaci prenose mobilni?

Da, Sunwebcam 4G solarne kamera je potpuno bežični, napaja Solarna i prijenos podataka za mobilne. Postavite kamere bilo gdje bez mrežni kabel i Ethernet kabela.


Što je PTZ kamera?

PTZ stoji za pan-tilt-zoom. To znači pali u gotovo bilo kojem smjeru gore/dolje/lijevo/desno i onda zumiranje s moćan optički objektiv fotoaparata. Kamere se često nazivaju robotskom kamerom jer koriste motori usmjeriti fotoaparat na područje koju želite pregledati.


Što je vrijeme protoka opremu?

Vrijeme protoka za Sunwebcam hardver za brod je približno 5-15 poslovni dan, ovisi koja zemlja se in.4G LTE pojaseva se razlikuju između zemalja.


Može kamera biti premještena nakon što je postavljen?

-Da. Vi ste slobodni za kretanje vašeg kamere u bilo koje vrijeme na bilo koje drugo mjesto ili web-mjesta.


Da li nudite montažu?

ne. Sunwebcam instalaciju čini nevjerojatno jednostavna. Jednostavno montiranje kamere i čep in. Ne tehničke vještine je potrebna. Sve je ručno vještina umjesto tehničar dozvola za spremanje cijenu rada.


Kako mogu dobiti moje kamere?

Za primjer, mi brod kamera Express.

Za masovne narudžbe, šaljemo kamera uz more.